2019-03-23 17:55:00• hírek • Szatmár.ro

Végzetes ütközés szombat délután Szatmárnémeti és Batiz között

Szombat délután történt a baleset a municípium és Batiz község között. Két autó ütközött össze a végzetes szerencsétlenségben.

Hivatalosan is megerősített információk szerint a március 23-án történteknek igen súlyos vége lett. Az egyik sofőr életét vesztette a mentés során. 

 

A karambolban egy Dacia Logan szaladt egy "dubába" a 19-es számú megyei úton. A személyautó vezetője beragadt a Loganba, olyan erővel ment neki a tehergépjármű. Hiába próbálták megmenteni, nem sikerült. Súlyos koponyasérülést szenvedett.

 

Az előzetes információk alapján a Daciát egy 80 év körüli szatmárnémeti öregúr vezette. A másikat egy komorzáni középkorú férfi. Az utóbbi egy karcolással megúszta, de sokkos állapotban volt.

 

A szemtanúk elmondása alapján a teherautó Szatmárnémeti felé tartott, mikor a személyautó a másik sávról balra szeretett volna térni. A kereszteződésben a "duba" egy az egyben belehajtott a Dacia volán oldali ajtajába, összezúzva azt.

 

A helyszínre érkezett a rendőrség, a SMURD és a tűzoltóság is. A sérülteket kiemelték a gépkocsikból és elsősegélyben részesítették őket. A kritikus koponyasérüléseket szerzett 80 éves vezető a helyszínen életét vesztette.

 

A sofőrök egyike sem állt alkoholos befolyásoltság alatt. A rendőrség vizsgálatba kezdett és dossziét nyitott az ügyben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: